Referencer

Anne Kathrine Steenbjerge

"Jeg er blevet langt stærkere og mere veltilpas. Anne-Mari er altid glad, motiveret og sjov at tale med under træningen."

_______________________


Efter at have set min mands udbytte af træning med Anne-Mari besluttede jeg at prøve selv. Og jeg har fået virkelig meget ud af det.

Anne-Mari har været en enorm styrke og inspiration i hele forløbet og har med stor dygtighed været kilde til at holde fast i motivationen.

Anne-Mari er ikke den der foreslår, at man skal sulte sig halvt ihjel eller give afkald på livets goder. I stedet inspirerer hun til hård muskeltræning med forbrænding gennem aktivering af de store muskelgrupper.

Jeg er blevet langt stærkere og mere veltilpas. Anne-Mari er altid glad, motiveret og sjov at tale med under træningen.

Jeg har anbefalet Anne-Mari til såvel familie som venner, der nu træner hos hende.

Dorte Buck Kemp

"Anne-Mari har mange forskellige øvelser og kommer altid velforberedt og klar til at udfordre mig endnu mere end sidste gang. Hun kommer altid glad og med super energi, som gør træningen sjov og motiverende."


_______________________


Jeg har trænet med Anne-Mari i ca. 1½ år og kan på det varmest anbefale Anne-Mari til dem, der har lyst til at prøve hjemmetræning.

I en travl hverdag, er det fantastisk at træningen kan komme til dig, i stedet for selv at skulle køre til et fitnesscenter. Hun har altid det nødvendige udstyr med og sørger altid for at man kan blive ekstra udfordret og kan træne i rolige og afslappede omgivelser og blot være sig selv.

Anne-Mari har mange forskellige øvelser og kommer altid velforberedt og klar til at udfordre mig endnu mere end sidste gang. Hun kommer altid glad og med super energi, som gør træningen sjov og motiverende.

Anne-Mari lytter meget til ens behov og tilpasser træningen efter styrker, svagheder og evt. skader. I foråret gav hun mig en udfordring, hvor vi målrettet trænede på at mindske taljemålet og med Anne-Maris hjælp, tabte jeg 7 cm på 5 uger.

Jeg glæder mig allerede til næste udfordring.

Henriette Zobel

"Jeg glæder mig altid til træning med Anne-Mari. Det er hårdt, men vi har det sjovt og jeg kan både se og mærke en enorm forskel."


_______________________


Jeg kan på det allervarmeste anbefale Anne-Mari, hvis du har lyst at få styrketræning ind i dit liv.

Det er en uundværlig del af min livsstil, da jeg ønsker en stærk krop og et stærkt sind. Og samtidig er det et godt supplement til mit løb, yoga og meditation.

Jeg glæder mig altid til træning med Anne-Mari. Det er hårdt, men vi har det sjovt og jeg kan både se og mærke en enorm forskel.

Så for Jer der ønsker, at se resultater med en super dejlig personlig træner der "walk the talk" kan jeg stærkt anbefale Anne-Mari som personlig træner.

Lotte Gravers

"Udover at introducere mig til hjemmetræning, har Anne-Mari samtidig været en fantastisk støtte undervejs. Hun har motiveret og presset mig til det yderste, hvilket har givet unikke resultater."


_______________________


Jeg har haft et godt og inspirerende træningsforløb med Anne-Mari i mit hjem i Ordrup i cirka 6 mdr.som har gjort mig stærkere og mere fit.

Jeg er overrasket over, hvor hurtigt træningen gav synlige resultater og hvor simpelt det er at træne i sit eget hjem. Jeg er blevet 100% bidt af styrketræning, og kombineret med løb, er det nu en fast del af min træning.

Udover at introducere mig til hjemmetræning, har Anne-Mari samtidig været en fantastisk støtte undervejs. Hun har motiveret og presset mig til det yderste, hvilket har givet unikke resultater. Som en del af træningsforløbet har Anne-Mari introduceret mig for TRX, som rummer mange træningsmuligheder.

Sidst, men ikke mindst, gav Anne-Mari inspiration til indretningen af mit eget træningsrum i hjemmet.

Jeg kan medgive min allerbedste anbefaling.


Jacqueline Møller Meilvang

Som træner er Anne-Mari en varm, ærlig, glad og en motiverende person, som give et klap på skulderen og et mentalt løft, når du har allermest brug for det.


_______________________


Min rejse Hos Anne-Mari startede i April 2017.

Efter en længere periode i mit liv med svære udfordringer og en stor vægtøgning, var det blevet tid til at kigge ind ad og gøre noget.

Da jeg til daglig lever med kroniske smerter, er der altid nogle dage som kan være svære at overkomme både mentalt og fysisk. Anne-Mari har her også vist sig at være helt fantastisk, da træningen altid bliver tilpasset din formåen på dagen.

Som resultat af vores træning, her jeg ikke kun oplevet et større vægttab, men har permanent kunne lægge min stærke smertestillende medicin på hylden og er hermed overbevist om, at med god kost, træning og motivation, så kan selv det som synes umuligt stadig være opnåeligt.

Det har ændret min hverdag markant og har nu meget mere fysisk og mentalt overskud i hverdagen, hvilket betyder at jeg igen er begyndt at kunne nyde livets mange facetter.

Jeg træner fortsat med Anne-Mari 2 gange om ugen, men har nu også suppleret op med både Yoga, Garuda.

Da jeg i dag venter mit første barn, kan jeg også benytte muligheden for at anbefale Anne-Mari som træner i forbindelse med graviditet.

Frederik Bagger

"Anne-Mari har en aure som gør at man får positiv energi og stor træningsgejst."

_______________________


Anne-Mari giver mig gnisten til hele tiden at udvikle min træning. Hun har et stort udvalg af øvelser og jeg bliver udfordret hver gang.

Anne-Mari har en aure som gør at man får positiv energi og stor træningsgejst.

Jeg har desuden trænet med min far Erik Bagger sammen med Anne-Mari i en periode. Det har været godt, da min far og jeg godt kan lide at udfordre hinanden.

Mads Skalbo

"Hun er med sit store engagement, nærvær og intense fokus på mine mål fantastisk at arbejde sammen med. Hendes positive livssyn, drive og erfaring gør det altid til en god oplevelse at få personlig træning."


_______________________


Da jeg begyndte at træne med Anne-Mari for to år siden var det med et klart mål om at forbedre min almene styrke, komme i bedre form og tabe en del kilo.

Anne-Mari har været en enorm styrke og inspiration i hele forløbet og har med stor dygtighed været kilde til at holde fast i motivationen.


Hun er med sit store engagement, nærvær og intense fokus på mine mål fantastisk at arbejde sammen med. Hendes positive livssyn, drive og erfaring gør det altid til en god oplevelse at få personlig træning.

Selv om styrketræning nu er en fast del af min hverdag prioriterer jeg fortsat at investere i en ugentlig træning med Anne-Mari for at blive udfordret, inspireret og få ny indsigt.

Investeringen i personlig træning med Anne-Mari er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Annette Gottlieb Pedersen

"Anne-Mari har givet mig lysten til at trække i træningstøjet tilbage."


_______________________

Personlig træning med Anne-Mari giver sved på panden, ømme muskler og et skønt selvtillidsboost.

Jeg glæder mig hver uge til, at Anne-Mari træder ind ad døren med et kæmpe smil på læben.

Ikke mindst giver hendes fantastiske udstråling masser af motivation til bl.a. at hænge i trx’en, løfte vægte og træne de mange øvelser, Anne-Mari har planlagt til min træning.

Tusinde tak.

Christian Ljørring

"Jeg glæder mig til træning med Anne-Mari hver gang!"


______________________

Min krop elsker Anne-Mari og træning med Anne-Mari er noget af det bedste, jeg har givet mig selv gennem det sidste år.

Efter en trafikulykke er jeg gentagne gange af forskellige ortopædkirurger blevet opfordret til træning og gerne med vægte. Men jeg kunne ikke overskue det.

Træning med Anne-Mari er for mig som at få coaching, ha' psykolog og få godt instrueret meget varieret træning med en god ven i samme menu. Jeg glæder mig til træning med Anne-Mari hver gang.

Fremover er hun min faste træner.

Erik Bagger


"Hendes undervisning og inspiration har gjort at styrketræning er blevet en fast del af min hverdag."


_______________________


Jeg har haft et ca. 18 måneders træningsforløb med Anne-Mari, som til fulde levede op til mine forventninger.

Hendes undervisning og inspiration har gjort at styrketræning er blevet en fast del af min hverdag.
Jeg kan derfor varmt anbefale Anne-Mari, som personlig træner.


Lise Lotte Hjerrild


Anne-Mari er et fund!


______________________

Jeg har i mere end 5 år haft fornøjelsen af at træne med Anne-Mari, og det har givet fantastiske resultater dels minus 20 kg og dels minus 20 år i body age.

Og udover stærkere muskler får vi altid en god snak og endnu flere grin undervejs.

Min mand og mine teenage drenge “opdagede” også Anne-Mari for nogle måneder siden - og de er nu også fuldstændig afhængige :-)

Træning med Anne-Mari er et fund.


Stine Lyndgaard

Anne-Mari gør træning sjovt! Og det er lidt af en bedrift, når man som jeg altid har syntes, at styrketræning er kedeligt


_______________________


Anne-Mari gør træning sjovt!

Og det er lidt af en bedrift, når man som jeg altid har syntes, at styrketræning er kedeligt. Anne-Mari forstår at variere øvelserne og finde på nyt, så det aldrig bliver kedeligt og ensformigt. Hun har altid været meget opmærksom på mit niveau og indrettet træningen derefter. Man bliver presset til det yderste, men det bliver aldrig grænseoverskridende.

Resultatet har for mit vedkommende været en langt stærkere krop. Det er ikke kun formen, som hendes træning hjælper med. Også humøret stiger, når man er i selskab med Anne-Mari. Hun er en af de mest positive mennesker, jeg har mødt. Så jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Mari.


Marianne Tromborg

"Hendes professionelle indstilling, gode humør og altid inspirerende nytænkning lever klart op til mine krav og jeg ser altid frem til at blive presset til det yderste i min træning."


_______________________


Jeg har trænet hos Anne-Mari i flere perioder.

Hendes professionelle indstilling, gode humør og altid inspirerende nytænkning lever klart op til mine krav og jeg ser altid frem til at blive presset til det yderste i min træning.

At træningen med Anne-Mari samtidig er både motiverende og sjov, gør at jeg får prioriteret træningen i en ellers meget travl hverdag.

Charlotte Fly Andersen

"Anne-Mari lever til fulde op til mine ønsker om en personlig træner, der altid skaber en skøn træningstime. Motiverende og dygtig og meget vidende på sit felt. Og samtidig super sød og sjov at være sammen med."


_______________________


Jeg valgte Anne-Mari som personlig træner fordi jeg havde brug for en sparringspartner, som både kunne motivere mig og forstå mine særlig behov. Med slidgigt i lænden og deraf følgende begrænsninger, havde jeg brug for både at blive forstået og at blive skubbet til.

Christina Buhelt

"Anne-Mari har fra dag 1 været opmærksom på mine behov og har målrettet min træning til mig. Hendes engagement og ALTID positive indstilling til træning har klart motiveret mig. Hun har en glæde over træning, som ikke kan andet end at give én lyst til at være mere aktiv og gøre sig mere umage."


_______________________


En nakkeskade motiverede mig til at kontakte Anne-Mari og det var mit held.

Jeg har trænet med Anne-Mari to gange om ugen og det har klart hjulpet på min nakkeproblemer og gjort, at jeg har kunne skære ned på smertestillende medicin.

Anne-Mari har fra dag 1 været opmærksom på mine behov og har målrettet min træning til mig. Hendes engagement og ALTID positive indstilling til træning har klart motiveret mig. Hun har en glæde over træning, som ikke kan andet end at give én lyst til at være mere aktiv og gøre sig mere umage.

Jeg ved, at jeg ikke havde fået struktureret min træning, så det var godt at Anne-Mari holdte mig i gang. Jeg er i dag meget stærkere og har taget ejerskab af mit eget velvære – jeg kan mærke hvorfor jeg skal træne!

Jeg kan klart anbefale Anne-Mari til alle - både dem der ”lige” skal have et skub eller dem som bare synes det er svært.

Jeg træner nu hver dag, fordi det gør mig mere glad og stærk, så jeg kan passe på mig selv.

Birgitte Frølund


"Læg dertil godt humør, gode grin og altid bliver man skubbet lidt længere"

_____________________


Ømme lår, øm mave, ømme arme.... og læg dertil godt humør, gode grin og altid bliver man skubbet lidt længere 👍

Alexandra Pichard Nielsen

"Hjemmetræning med Anne-Mari er en effektiv, hård og sjov træningsform, hvor jeg har lært rigtig meget om styrketræning og kost."


_______________________


I en travl hverdag med små børn og meget rejseaktivitet, havde jeg svært ved at finde en træningsform, som passede ind i mit liv. Mine ønsker var helt klare; jeg ville blive mere markeret og stærk, men uden at skulle undvære min familie mere end hvad jeg i forvejen gør i kraft af mit arbejde. Anne-Mari foreslog at vi skulle starte et forløb med hjemmetræning og jeg gik helhjertet ind i dette projekt.

Med hjælp af Anne-Mari’s store viden, gode pædagogik og fantastiske energi kunne jeg træne hjemme, omgivet af familien, og jeg oplevede hurtigt en positiv udvikling i min krop.

Hjemmetræning med Anne-Mari er en effektiv, hård og sjov træningsform, hvor jeg har lært rigtig meget om styrketræning og kost. Anne-Mari har hjulpet mig med at udvikle to træningsprogrammer, som jeg medbringer på mine rejser.

Jeg kan på det varmeste anbefale hjemmetræning med Anne-Mari.

Nico Schou

Anne-Mari er meget lydhør omkring mine behov og er meget behagelig at tilbringe tid sammen med.


_______________________


35 år med vægttræning og løb har holdt kropsvægten under kontrol, men jeg har haft småskader og herunder rygproblemer.

”En personlig træner” var en gave fra min kone ledsaget med ordene: ”Så kan du måske finde nogle nye øvelser og ikke altid lave det samme!”.
Og det var rigtigt. Anne-Mari viste mig, at variation er essentielt. Hendes program har givet mig langt større bevægelighed og en kraftig reduktion i skader og rygproblemer.

Min kone valgte Anne-Mari fordi hun vidste at jeg ikke ville gide en "helse-terapeut" eller en løbecoach - men foretrækker en træner med fokus på muskler.

Anne-Mari er meget lydhør omkring mine behov og er meget behagelig at tilbringe tid sammen med.

Pia Chantell

Anne-Mari har et positivt sind, er motiverende og har altid et stort smil på.


_______________________


Mit mål med Anne-Mari som personlig træner var at blive stærkere og få mere synlig muskelmasse. Det er til fulde opnået og vejen til målet har samtidig været et fantastisk forløb.

Anne-Mari har et positivt sind, er motiverende og har altid et stort smil på.

Hun er god til at læse mig som kunde og jeg bliver altid i endnu bedre humør, når jeg har haft en træningstime med hende.

Jeg vil derfor varmt anbefale Anne-Mari til alle der har lyst til at se resultater og jeg kan samtidig sige at hun er sit eget bedste visitkort.